Instruksjonsvideo: Meh dai rygg

I denne videoen kan du se hvordan du bruker meh dai på rygg. Vår medarbeider Jeanette viser både hvordan du får barnet opp på rygg og trygt ned igjen. Barnet på videoen er 1 år.

Om meh dai

Meh dai er et asiatisk bæretøy. Det ligner mye på en ordinær sele med klips. Forskjellen er at en der det er klips på vanlige seler, er det kun stropper på meh daien. Når du ta på meh daien strammer du mens du tar den på, fremfor sele som du tar på og deretter strammer. Meh dai kan brukes både på mage og rygg.  Den passer både til nyfødt og til store barn. De fleste meh daier lages i baby og toddler versjon. De finnes i mange variasjoner, med både sjalstropper og med vanlige stropper. Se vårt utvalg av meh dai her.

Sikkerhet ved ryggbæring

Når du skal øve på ryggbæring er det lurt å ha et speil tilgjengelig. Øv over en sofa eller et annet mykt sted. Det er alltid lurt å ta en kikk i speilet underveis, for å få oversikten over hva som skjer bak på ryggen. Vi anbefaler at du begynner med ryggbæring fra 6 måneder eller senere hvis du vil vente litt lenger. Øv når barnet er våkent, mett og fornøyd de første gangene. Kom gjerne innom butikken for kyndig veiledning når du skal bære på rygg.

Spørsmål? Send oss en mail info@bereglede.no eller kontakt oss på Facebook