Om oss

baner3

Om Bæreglede

Bæreglede drives av kompetente entusiaster for bæring, for å gi Norges innbyggere mulighet til å finne det riktige bæretøyet for hver enkelt, og god hjelp i hvordan det skal brukes.

Vi har også et rikt utvalg av ammeprodukter, og fører alt fra ammeinnlegg til hjelpebryst og har også ammepumper til utleie.

Alle typer tøybleier og intimprodukter for kvinner får du også hos oss.

Endelig kan vi tilby et stort utvalg bæretilbehør som barneklær i ull, samt diverse nyttige småprodukter og hudpleieprodukter.

Hos oss står barnet i sentrum, og vi tilbyr naturligvis både et stort krabbeområde samt amme-/matesofa, stellebord og toalett tilgjengelig.

Våre ansatte

Eva har jobbet i Bæreglede siden 2012 og er butikkansvarlig i dag. Hun har to større barn og har båret dem mye i for det meste meitai, Angelpack og vevde sjal og var aktiv på tettinntil.no dengang. Eva er å finne i butikken nesten hver dag. Ammepumper har hun mye erfaring med da hun pumpet lenge med det ene barnet sitt som var prematurt. Eva har studert lingvistikk ved UiO og er sertifisert “Peer Supporter” gjennom School of Babywearing. Hun har også tatt Slingababys kurs for å bli bæreveileder. Eva sverget til tøybleier, primært brettebleier og sperrelag i ull. Hun har også brukt EC fra dag to på sin yngste og svarer mer en gjerne på spørsmål om dette.

eva@bereglede.no

Abigail er bæreveileder hos Bæreglede og er å finne i butikken flere ganger i uka. Hun er mor til en gutt og en liten jente! Allerede mens Abigail var gravid med sønnen sin begynte hun å tenke at bæring så kult og praktisk ut, og to uker inn i morsrollen var hun godt i gang med bæresjal. Hun forelsket seg i bæringen som ikke bare et praktisk hjelpemiddel men og noe som var gøy og fint for å gi masse nærhet til den lille babyen. Abigail er aller mest glad i vevde bæresjal, ringslynger og meh dai. Og hun lærer gjerne bort! Abigail har sertifisering som babywearing consultant gjennom Slingababy. Hun er og en av de faste workshopholderne ved Nasjonalt bæretreff. Abigail brenner for a andre skal se fordelen ved bæring og få en enklere småbarnstilværelse. Abigail snakker best engelsk men forstår mye norsk.

Kontaktinformasjon

Adresse: Wessels gate 8 0165 Oslo

Telefonnummer: 947 80 863

E-postadresse: info@bereglede.no

Åpningstider

Åpningstider

Mandag til fredag 12:00 – 16:00

Lørdag Stengt

Etter avtale?

Har man en prematur / sykt barn, og trenger å skjerme barnet for andre mennesker, kan det være lurt å be om å få komme utenom ordinære åpningstider.

Vi prøver å stille opp så langt det lar seg gjøre for besøkende som kun er i Oslo i kort tid, eller i krisesituasjoner, der et bæretøy trengs med én gang.

Ring butikken, så ser vi om det er mulig å finne et tidspunkt som passer for alle.

Ønsker du opplæring i ergonomisk bæring i din bedrift eller organisasjon? Er det en messe eller et seminar der vår kompetanse er ønsket?

Vi holder kurs og foredrag om ergonomisk bæring av babyer!

Kontakt oss gjerne med forespørsler på e-post: info@bereglede.no